От курорта Мальовица обявиха, че ако метеорологичните условия позволяват,

...
    От курорта Мальовица обявиха, че ако метеорологичните условия позволяват,
Коментари Харесай

Курортът Мальовица планира ски съоръженията да работят на Великден, в случай че метеорологичните условия позволят

    От курорта Мальовица оповестиха, че в случай че метеорологичните условия разрешават, всички ски уреди ще работят в празничните дни на Великден. Припомняме, че курортите Банско, Пампорово и Боровец затварят доникъде на месеца. Мальовица се чака да бъде единственият курорт в България с работещи ски уреди на великденските празници.

 

     " Мальовица е един от най-високо разположените планински курорти в България и заради това съвсем всяка година се радваме на дебела снежна завивка по-дълго от останалите места със ски писти. През уикенда валя нов сняг, за в този момент прогнозите вещаят снеговалежи и в средата на месеца и в случай че се осъществен, ще можем да осигурим последни ски и сноуборд спускания за нашите посетители по време на великденските празници. " сподели Янко Аврамов от курорта Мальовица.

 

    От Мальовица оферират специфични промоционални пакети с нощувки за почивните дни към Великден, Деня на труда и Празника на българската войска. В случай на анулирани резервации, от курорта прецизират, че ще връщат платените депозити.

Пакетът " Светли великденски празници в Мальовица " започва с цени от 152 лв. за двойна фамилна стая. В офертата са включени закуски и вечери на сет меню, както и специфичен празничен обяд в празничния 24 април.

     " За четирите празнични дни сме организирали и занимателна детска анимация, тъй като държим най-малките да останат с хубави мемоари от планината и Мальовица. Нашите аниматори ще се погрижат да заобичат планината. " сподели Янко Аврамов.

    В последните 2 години курортът Мальовица се трансформира в желано място за отмора на фамилии с деца. Курортът дава начало на десетки планински направления, както и предлага поддържани ски писти с друга степен на компликация. През тази година от Мальoвица зарадваха своите посетители и с новоизградената писта за втурване с шейни, която е подобаваща и за по този начин известния в Европа тубинг. Непосредствено до оборудването има специфична ски лента, която изкачва искащите до най-високата точка за втурване, а и обезпечава връзка с актуализирания хотел " Мальовица ".

От курорта оповестиха, че за пролетния и летния сезон са създали и специфични предложения за детски групи, като оферират преференциални варианти за зелени учебни заведения и летни лагери за възпитаници. Специални предложения се приготвят и по самостоятелни запитвания за тиймбилдинг.
 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР